perjantai 29. huhtikuuta 2016

Captain America

Olimme ennen matkaa kuulleet Elinan kanssa, että Saksassa ei kannata mennä elokuviin, sillä ne on kaikki dubattu saksaksi. Tämä osoittautui harhaluuloksi, kun kuulimme työpaikkamme henkilökunnalta, että täällä esitetään elokuvia myös englanniksi. Halusimme tämän tiedon jälkeen ehdottomasti käydä elokuvissa täällä.  

Tutustuimme kouluvierailumme aikana erittäin mukavaan tyttöön, Svenjaan, joka on lähdössä vaihtoon Englantiin ensi syksynä. Saimme tietää, että hän on töissä paikallisessa elokuvateatterissa. Kerroimme hänelle, että haluamme käydä katsomassa elokuvan, joka on englanniksi. Hän ystävällisenä ihmisenä näytti meille elokuvateatterin sijainnin ja opasti meille, mitkä elokuvat ovat englanniksi. Pyysimme häntä myös katsomaan elokuvaa meidän kanssamme. Päädyimme lopulta katsomaan elokuvan Captain America Civil War torstai-iltana ja sovimme, että käymme ennen sitä syömässä hänen kanssaan. Elina ei ollut nähnyt ennen Captain Americaa ja minä olin nähnyt vain puolet ensimmäisestä osasta, joten emme osanneet hirveästi odottaa elokuvalta mitään. 


Kaikkein parasta oli, kun saimme Svenjalta leffaliput puoleen hintaan ja snäksit hurjalla alennuksella. Olimme tietysti todella kiitollisia hänelle. Tykkäsimme kaikki todella paljon elokuvasta ja meillä oli erittäin hauska ilta. Alla pari Elinan ottamaa kuvaa.

Ruoka ennen elokuvaa NT:ssä.
Me ollaan niin Saksassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti