maanantai 9. toukokuuta 2016

Frankfurt

Paljon on taas nähty ja koettu, joten päivitelläänpäs tännekin…

Olimme jo pitkään suunnitelleet reissua Frankfurtiin, koska se on vain n. 30 minuutin junamatkan päässä. Päätimme lähteä sinne vappuviikonloppuna ja muutama oppilas koulusta lupautui meidän oppaiksemme. Aamulla kun heräsin, oli puhelimeeni kuitenkin harmiksemme tullut viesti, etteivät he pääsekään kierrättämään meitä Frankfurtiin. Yhdelle tytölle tuli muuta menoa ja kaksi muuta olivat liian arkoja puhumaan englantia, tästä huolimatta päätimme kuitenkin lähteä.

Junamatka sujui hyvin, osasimme nousta oikealla pysäkillä pois (meistä on tullut tosi experttejä junankäyttäjiä) ja nousimme rullaportailla maantasolle. Ensimmäinen reaktio oli ”WAU”, olihan se rautatieasema iso, niin kuin saattoi odottaakin. Suunnistimme kadulle ja pyörimme hetken ympyrää, emme tienneet mihin suuntaan kannattaisi lähteä ja joka puolella tulvi ihmisiä. Olisimme voineet etsiä etukäteen netistä joitakin kohteita missä käydä, mutta kun me elämme täällä oikeastaan kokonaan ilman nettiä… Pidimme tuumaustauon Starbucksilla ja lopulta päätimme lähteä suunnistamaan kohti Primarkia (sen sijainnin olin katsonut etukäteen).

Tässä muutamia kuvia, joita napsin matkalla Primarkiin:
Jussi ei Primarkista innostunut, joten hän päätti tutkia ympäristöä sillä aikaa kun itse pyörin vaatteiden ja laukkujen lomassa. Sovimme tapaavamme Primarkin edessä kahden tunnin kuluttua. Jussille oli tullut kova nälkä sillä aikaa kun olin yrittänyt epätoivoisesti kahlata koko Primarkin läpi, joten suuntasimme seuraavaksi siis syömään.  Menimme syömään ”Buster Pasta” nimiseen paikkaan, jonka Jussi oli bongannut kävellessään ympäriinsä.


Ruoka oli tosi hyvää ja vaikka ravintolassa oli kova kiire, oli palvelukin erinomaista. Syömisen jälkeen suuntasimme kohti kotia. Päätimme, että meidän pitää käydä Frankfurtissa vielä toisen kerran, jolloin tutustuisimme itse kaupunkiin paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti